Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí "à la pastrami " do baget a skvělé okurkové řezy

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

18. 9. 2019 06:52

Suroviny pro 3

3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie19 772 kJ / 4 726 kcal
Bílkoviny115,09 g
Tuky80,71 g
Vláknina72,50 g
Cholesterol 209 mg
Sodík 12,91 g
Sůl31,28 g
Sacharidy862,93 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je mi jasné, že tato moje verze není opravdové pastrami, které se nakládá, udí a vaří v páře, ale v paneláku taková možnost není, tak jsem zkusila alespoň trochu podobnou chuť. Jako bonus přikládám recept na okurkové řezy.

Recept na řezy jsem dostala od kamarádky Jany V, které tímto děkuji.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova

18. 9. 2019 13:00

Eja57: je to hodně podobné ale smazat se to dá vždycky :-K díky, měj se skvěle

Marie Svarcova

18. 9. 2019 12:58

Eja57: :-K ok přesně tak , pupek, hrudí, nízký roštěnec :-) hezký den

Marie Svarcova

18. 9. 2019 12:56

cathleen: já jsem to pod takovým názvem nehledala, podívala jsem se a je to hodně podobné tak nevím jestli to sem mám samostatně (na přání dát) Děkuji :-K hezký:-) den

Marie Svarcova

18. 9. 2019 12:51

Coleta: správně se na pastrami používá hovězí pupek nebo hrudí a dělá se několik dní, nízký roštěnec je skvělý, kýtu raději ne:-K hezký den

Marie Svarcova

18. 9. 2019 12:48

Eja57: moc děkuji, není problém to sem dát, když se to někomu nebude líbit tak smazat se to dá vždycky :-K hezký den

cathleen cathleen (moderátorka)

18. 9. 2019 09:33

Eja57, MarieSvarcova: pokud to není stejné, pak bych se přimlouvala také za uvedení okurek jako zvláštního receptu - pouze jako součást receptu jiného se budou hůř hledat.

Eja57 Eja57 (moderátorka)

18. 9. 2019 09:29

Coleta: autorka píše v postupu - ideálně pupek...ale nízký roštěnec by šel určitě taky, kýtu bych asi nepoužila...

Eja57 Eja57 (moderátorka)

18. 9. 2019 09:28

cathleen: není to stejné...taky mne to napadlo...

cathleen cathleen (moderátorka)

18. 9. 2019 09:26

Nádherný recept i fotografie, Maruško! :-K
Eja57: nemáme je tu jako "americké okurky"? https://www.toprecepty.cz/recept/14579-americke-ok...

Coleta

18. 9. 2019 09:26

Jaký druh hovězího masa-nízký roštěnec, kýta? Díky

Eja57 Eja57 (moderátorka)

18. 9. 2019 09:21

Opravdové/ neopravdové...maso vypadá skvěle, tak akorát jak má být...a postup je napsaný tak dobře, že by mohl zvládnout s kvalitním masem každý "trochu vyvařený" kuchtík...:yes:
Velmi bych se přimlouvala dát sem ty okurky ještě jako samostatný recept:-!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše edice

Zvýhodněné balíčky

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: salát s pastrami pastrami v troubě pastrami salát salát s hovězím pastrami

Suroviny: maso, semínka hořčičná, semínka koriandru, koření nové koření, praganda, chilli paprika čerstvá, paprika sušená sladká, olej, bageta, salát, majonéza, okurka čerstvá, sůl, cibule, cukr krystal, ocet, curry, chilli, pepř černý, semínka hořčičná

TopRecepty.cz

Hovězí "à la pastrami " do baget a skvělé okurkové řezy

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7GZO