Suroviny
Porce: 4-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 356 kJ / 324 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,92 g |
Tuky | 2,28 g |
Vláknina | 41,99 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 569 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 46,44 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kosti do polévky, zeleninu dáme do vody, osolíme a pomalu přivedeme k varu. Vaříme, dokud není maso měkké.
Krok 2: Po uvaření vytáhneme kosti a zeleninu. Vývar dochutíme solí, pepřem a scedíme. 1/3 celeru rozmixujeme s cibulí a vmícháme do vývaru (lehce se zahustí a získá barvu). Následně přidáme nové koření a majoránku, provaříme. Nakonec vymačkáme česnek dle chuti do ještě vřelé polévky.
Krok 3: Místo kostí do polévky jde použít i bujón.
Zveřejněno 16. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Epesni česnečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rrw4
Moje poznámka
Epesni česnečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rrw4
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 54 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 1 hodinou
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 4 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněné papriky s chilli
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Tématické fráze:
česnečka recept,
židovská česnačka,
německá česnečka,
hauzírníci
Suroviny:
voda,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
česnek,
kosti kuřecí,
sůl,
pepř,
koření nové koření mleté,
majoránka
Komentáře (8)