

Worcesterská marináda
Suroviny
- 2 lžíce worcesteru
- 4 lžíce olivového oleje
- 3 lžíce vinného octa
- 2 lžíce kečupu
- 2 nakrájené cibule
- 1 stroužek česneku(i víc, podle chuti)
- majoránka
- petrželka
- pálivá paprika
- 1-2 lžičky soli
- 1/2 lžičky cukru
Postup přípravy receptu
Všechny ingredience smícháme a přes noc do něj naložíme maso. Může být jakékoliv vepřové, i kuřecí. Já naložila žebírka a bůček
Na druhý den pečeme v troubě, nebo grilujeme na ohni.
Poznámka od kuchařky
Zdroj- Blesk magazín-marinády (včerejší 30.4.)
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Worcesterská marináda
-
freedom:
-
luxusní marináda... naložil jsem v ní kuře a prostě bomba
-
Šárka: to se nemá vlézt
. Má se to potřít tou marinádou
-
nevím jak ostatním, ale mě se do toho vlezl jen jeden plátek masa ....
-
-
Dnes provedu naložení,zítra ochutnám a ohodnotím.
Jak jsem slíbil,tak i konám.Marináda,kterou jsem použil je velmi dobrá a rád dávám bodík a pochvalu! -
BILKOVAI, nechť je ti útěchou, že taky trpím
-
-
Krásné foto. Jani, tohle je týrání. Já masožravec, milovník grilovaných jídel skučím u počítače a musím skáknout do lednice alespoň pro kolečko šunky. Toto se fakt už nedá vydržet.
Takový dobroty
Tahle fotka mě fakt dostala
Samozřejmě bod
-
Jani, fotečky se Ti tedy moc moc povedly
Marinády z Blesku jsem si taky schovala, některé vypadají fakt dobře a tahle k nim zrovna patří.
Máš bodík
-
Krásné fotečky. Člověk se na ně jenom podívá a má okamžitě hlad. Posílám bodík.
-
Díky, Eli, no, fotky se mi docela povedly, taky se mi líbí
-
To jsou překrásné fotky...
Marinádu brzy prubnu, bude jistě skvělá. Ď
-
Mám uloženo, na grilování jí určitě použiju, líbí se mi (no, to maso víc
)Dávám jasného boda i za krásný fotky
-
Dnes pripraveno s kotletou a pro velký zájem ani nenafoceno
trhali mi to Jani z pánvičky.