Worcesterská marináda

Jana Dorazinová-Remková Kuchařka:

Grilování 16 názorů

518

Suroviny

2 lžíce worcesteru
4 lžíce olivového oleje
3 lžíce vinného octa
2 lžíce kečupu
2 nakrájené cibule
1 stroužek česneku(i víc, podle chuti)
majoránka
petrželka
pálivá paprika
1-2 lžičky soli
1/2 lžičky cukru
Recept si zatím oblíbilo 18 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Všechny ingredience smícháme a přes noc do něj naložíme maso. Může být jakékoliv vepřové, i kuřecí. Já naložila žebírka a bůček

  2. Na druhý den pečeme v troubě, nebo grilujeme na ohni.

Poznámka

Zdroj- Blesk magazín-marinády (včerejší 30.4.)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 16 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Worcesterská marináda

1 2

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: marináda na bůček marináda na žebírka marináda naložení žebírek worcesterská omáčka recepty na grilování bucku marinada naloženi bučku worcesterová marináda blesk magazin marinada z worcestru naložení bůčku na grilování marináda na žebírka bůček bůček marináda marináda bůček pečeme bůček blesk marinády marináda na žebírka top recepty worcester omáčka marinády na grilování žebírka top recepty marinády

Zapomněl/a jsem heslo