Suroviny
Porce: 5 - 6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 116 kJ / 2 896 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,49 g |
Tuky | 174,33 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 962 mg |
Sůl | 2,24 g |
Sacharidy | 248,10 g |
Postup přípravy
Dobrý je i po vychladnutí jako dezert s kopečkem zakysané smetany...
Zveřejněno 17. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hruškový / jablečný rýžový nákyp
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BA5k
Moje poznámka
Hruškový / jablečný rýžový nákyp
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BA5k
Nejnovější recepty
Škvarkové pagáčky
Přidáno před 1 hodinou
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 18 hodinami
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno před 20 hodinami
Chilli cukety
Přidáno před 22 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno 21. 6. 2025 10:12
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno 20. 6. 2025 21:08
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice s hráškem
jbila před 27 minutami
Kuřecí nudlová polévka
Dudycha před 38 minutami
Pečená mrkev
Lucie1001 před 52 minutami
Drobenka na koláč
komi.michal před 1 hodinou
Koprová omáčka
Bigharvik před 1 hodinou
Pečený králík podle babičky
janda74 před 1 hodinou
Krůtí na paprice
Bushmann před 2 hodinami
Buchta z Hery
vaja1 před 4 hodinami
Sirup z lipového květu
lidkabr@email.cz před 5 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Michal_amater před 11 hodinami
Tématické fráze:
jablečný nákyp,
rýžový nákyp s hruskami,
jablečný rýžový nákyp,
rýžový nákyp z hruškama,
rýžový nákyp s jablky a hruškami,
rýžový nákyp s hruškama,
zdravý hruškový nákyp recept,
rýžový nákyp poloraich,
rýžový s jablky a hruškami,
rýžový nákyp s tvarohem a jablky a hruskami,
rýžový jablečný nákyp,
hruška aby nezhnedla,
nakyp s hruškou
Suroviny:
mléko,
sůl,
máslo,
cukr vanilkový,
cukr,
vejce,
pudink vanilkový,
hruška,
skořice,
cukr krupice,
máslo,
rozinky,
ořechy,
kokos strouhaný,
šťáva citronová
Komentáře (5)