Suroviny
Porce: 2 - 3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 120 kJ / 1 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,46 g |
Tuky | 36,41 g |
Vláknina | 19,16 g |
Cholesterol | 371 mg |
Sodík | 370 mg |
Sůl | 0,77 g |
Sacharidy | 167,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trhaná kachna / husa se zelím a bramborovými noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MPy5
Moje poznámka
Trhaná kachna / husa se zelím a bramborovými noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MPy5
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 54 minutami
Květák bez smažení
Přidáno před 3 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 11 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 40 minutami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
MichalP před 4 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 4 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 5 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 6 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 6 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 8 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 9 hodinami
Tématické fráze:
trhaná pečená kachna,
zbytky pečené kachny,
zbytky z husy,
co z husou kdyz zbyde,
kdyz zbyde kachni maso,
bramborové noky a pecena husa,
co se zbytky kachny,
kachna s noky,
co se zbytky pečené kachny,
kachna a gnocci,
vařená husa,
kachna zbytky,
jak udelat kysane zeli k huse,
bramborové noky ke kacene,
zbytky kachny s knedlikem,
recept na kachnu,
maso z kachny-zbytky,
zbytek kachny co s tim,
pečena kachna s noky,
kachna-recept
Suroviny:
kachna,
brambory,
sůl,
vejce,
brambory,
cibule,
olej,
sůl,
cukr
Komentáře (7)
Ale ono většinou zbyde od každého trochu....s láskou vzpomínám na pondělní obědy u babičky před skoro půl stoletím - do pekáče nakrájené zbytky všeho z nedělního oběda, knedlí, zelí, zbytky masa, chvíli v troubě....mana nebeská...
No, doufám že mě neroztrháte...
Vzpomínám, jak moje rodička dlábila ty dlouhokrké ptáky mezi koleny a cpala je čímsi podobným, jen co se do nich vešlo
Ale ta játra potom, ta prý byla jedna báseň