Domácí lučina s medvědím česnekem
Domácí svěží a lehký sýr jemné konzistence smíchaný s nasekanými čerstvými voňavými bylinkami skvělé chutná namazaný na čerstvém pečivu, nebo z něho můžete připravit vynikající pomazánku.
Postup přípravy
Krok 1: Jogurty smícháme se smetanou a osolíme.
Krok 2: Medvědí česnek nebo pažitku omyjeme a nasekáme. Přidáme je do jogurtu se smetanou a zamícháme.
Krok 3: Na cedník rozložíme plátýnko, na které směs nalijeme a plátýnko zavážeme. Dáme ho do mísy nebo hrnce a necháme překapat v lednici po dobu 24 hodin.
Zveřejněno 19. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí lučina s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vBkr
Moje poznámka
Domácí lučina s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vBkr
Nejnovější recepty
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 12 hodinami
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 12 hodinami
Domácí skořicové sušenky
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové na kmínu podle ČSN
Přidáno před 15 hodinami
Sachr cukroví
Přidáno před 16 hodinami
Zeleninová roláda se sýrem a šunkou
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 15 minutami
Guláš uherského grófa
PavelSt před 1 hodinou
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 7 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 7 hodinami
Květákové placičky
Valis před 8 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 9 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 10 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 10 hodinami
Gazpacho jak ho dělám já
Sahula před 12 hodinami
Tématické fráze:
jak prekapat jogurt pres platynko
Suroviny:
jogurt bílý,
smetana ke šlehání,
sůl,
česnek mědvědí
Komentáře (2)