Hovězí kousky s česnekem a bylinkami na červeném víně
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 621 kJ / 1 343 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 185,18 g |
Tuky | 10,89 g |
Vláknina | 15,40 g |
Cholesterol | 376 mg |
Sodík | 413 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 45,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
U jednoho z mých předchozích receptů se někteří podivovali nad tím, proč jsou uvedeny tak vysoké teploty. Každá trouba peče jinak, kdybych dělala hovězí např. na 100-120 stupňů, tak by možná za den až dva bylo hotové, proto dávám vyšší teploty. Ale každý musí podle své trouby.
Maso je vynikající, měkké, kombinace vína, bylinek a česneku dodá skvělou chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 6 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 19 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Sušenky z ovesných vloček
Kometa10 uvařila před 15 minutami
Hovězí roštěná
PavelM uvařila před 18 minutami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
katkalepkova24 uvařila před 2 hodinami
Tvarohová bábovka
Petra2021 uvařila před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
8181bartova uvařila před 3 hodinami
Pikantni houbový guláš
imzlin@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Tvarohový koláč s jablky a skořicovou vůní
laubice uvařila před 4 hodinami
Dršťková polévka
pazderka83 uvařil před 6 hodinami
Pappardelle s krůtím masem a zeleninou
Ter88ka uvařila před 7 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Sarinaa uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Jak vybrat hovězí zadní maso. Co se hodí na tatarský biftek a co na minutky
Další recepty
Tématické fráze: hovězí kousky hovězí na červeném víně hopvězí maso recepty hovězí na víně a na česneku hopvězí na červeném víně s olivami vyborny recept hovezi maso na cervenem vine
Suroviny: maso hovězí, cibule, česnek, sádlo, víno červené, tymián, saturejka, koření oregáno, sůl, kmín mletý
Hovězí kousky s česnekem a bylinkami na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1lPj
0 názorů