Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 473 kJ / 3 698 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 83,98 g |
| Tuky | 325,50 g |
| Vláknina | 39,15 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,01 g |
| Sůl | 2,40 g |
| Sacharidy | 89,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí tak trochu po asijsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x4vJ
Moje poznámka
Hovězí tak trochu po asijsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x4vJ
Nejnovější recepty
Kakaové pusinky
Přidáno před 34 minutami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 3 hodinami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční vaječný likér
Přidáno před 11 hodinami
Datlové měsíční koláčky (Mooncake)
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
monyss před 22 minutami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
BronislavaP před 26 minutami
Ovesné banánové sušenky
Panova před 32 minutami
Vánočka III
IvaBrabi před 1 hodinou
Tradiční kynutá vánočka
lenkadra před 1 hodinou
Vánočka II
JajkaP před 3 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 4 hodinami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 11 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 12 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 12 hodinami
Tématické fráze:
hovezi po asijsku,
hovězí nudličky po asijsku,
hovezi maso po asijsku,
hovězí plátky po po asijsku,
hovezi po asijsku recepty,
hovězí po asijsku recept,
recept na hovězí nudličky po asíjsku,
recept hovězí po asijsku,
pikantní hovězí po asijsku,
hovezí nudličky s jarní cibulkou,
hovezí nudlicky jarni cibulkou
Suroviny:
nudle čínské,
ořechy,
mrkev,
cibulka jarní,
jidášovo ucho,
paprika čerstvá zelená,
cibule,
omáčka sojová,
omáčka pad thai,
olej kokosový,
sůl,
pepř,
šťáva citronová,
chilli
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.