Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 473 kJ / 3 698 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,98 g |
Tuky | 325,50 g |
Vláknina | 39,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 89,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí tak trochu po asijsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x4vJ
Moje poznámka
Hovězí tak trochu po asijsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x4vJ
Nejnovější recepty
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červených paprik
Přidáno před 7 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou a smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Bezinkový sirup
Přidáno před 9 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Přidáno před 9 hodinami
Aronie griotka a sirup
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 14 minutami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 27 minutami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 1 hodinou
Domácí kečup
zuzik8 před 2 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 2 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 2 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 2 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 3 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 3 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 4 hodinami
Tématické fráze:
hovezi po asijsku,
hovězí nudličky po asijsku,
hovezi maso po asijsku,
hovězí plátky po po asijsku,
hovezi po asijsku recepty,
hovězí po asijsku recept,
recept na hovězí nudličky po asíjsku,
recept hovězí po asijsku,
pikantní hovězí po asijsku,
hovezí nudličky s jarní cibulkou,
hovezí nudlicky jarni cibulkou
Suroviny:
nudle čínské,
ořechy,
mrkev,
cibulka jarní,
jidášovo ucho,
paprika čerstvá zelená,
cibule,
omáčka sojová,
omáčka pad thai,
olej kokosový,
sůl,
pepř,
šťáva citronová,
chilli
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.