Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 466 kJ / 2 501 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 236,58 g |
Tuky | 147,97 g |
Vláknina | 20,88 g |
Cholesterol | 575 mg |
Sodík | 7,10 g |
Sůl | 18,59 g |
Sacharidy | 46,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní hovězí s Moravankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zppZ
Moje poznámka
Pikantní hovězí s Moravankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zppZ
Nejnovější recepty
Rychlé tvarohovo-smetanové pohárky s čokoládou a ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Houbové fleky
Přidáno před 6 hodinami
Banánový koláč s ořechy
Přidáno před 9 hodinami
Vaječná tlačenka s houbami
Přidáno před 11 hodinami
Staročeský kočičí tanec s klobásou
Přidáno před 11 hodinami
Vaječný nářez s medvědím česnekem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kozí brada
Neregistrovaný před 56 minutami
Kuře od koronera z Kentucky alias KFC
Neregistrovaný před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
Neregistrovaný před 1 hodinou
Masové kuličky s třemi druhy dipů
Nadja před 2 hodinami
Hovězí roštěná
Neregistrovaný před 3 hodinami
Piškotový dort s lehkým krémem
Neregistrovaný před 3 hodinami
Šalamoun
Neregistrovaný před 3 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Neregistrovaný před 4 hodinami
Chlebíček z bílků
Neregistrovaný před 4 hodinami
Jednoduché punčové řezy
Neregistrovaný před 4 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na moravance,
omacka z moravanky,
omáčka s moravankou,
hovězí maso s moravankou,
hovězí maso na moravance,
guláš s moravankou,
hovězí guláš s moravankou,
moravanka,
přední hovězí maso,
maso na moravance,
maso s moravankou,
recepty s moravankou,
hovězí nudličky na moravance,
recept hovězí maso na moravance,
guláš na moravance,
hovězí kostky na moravance,
omáčka na moravance,
moravanka omačka,
pikantni hovezi maso kosticky,
pikantní naložené maso
Suroviny:
maso hovězí,
slanina,
klobása,
cibule,
moravanka,
kapie červená,
kapie žlutá,
omáčka worcesterová,
hořčice plnotučná,
bujón hovězí,
olej,
sůl,
pepř,
mouka
Komentáře (3)