Uzené zapekané maso

tejaja Kuchařka:

Jiné maso 8 názorů

510

Suroviny

500 g uzeného masa
200 g plátků uzeného tvrdého sýra
250 g žampionů
1 rajče
1 menší cibule
1 lžíce oleje
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Mäso uvaríme do mäkka. Vývar použijeme na prípravu polievky.

  2. Na oleji opražíme nadrobno narezanú cibuľu, pridáme na plátky narezané šampiňóny, okoreníme a jemne osolíme ( údené mäso aj syr sú slané ). Podusíme asi 10 minút.

  3. Mäso narežeme na plátky hrubé 7 – 10 mm. Uložíme na pekáčik.

  4. Na každý plátok navrstvíme šampiňóny, naň koliesko paradajky, ktoré osolíme a zakryjeme plátkom údeného syra.

  5. V horúcej rúre zapečieme, kým sa syr neroztaví.
    Podávame so zemiakmi.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Uzené zapekané maso

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo