Nadívaný vepřový bůček po staročesku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 342 kJ / 6 057 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 297,75 g |
Tuky | 496,85 g |
Vláknina | 9,65 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 4,17 g |
Sůl | 9,07 g |
Sacharidy | 93,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 3. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadívaný vepřový bůček po staročesku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VGl9
Moje poznámka
Nadívaný vepřový bůček po staročesku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VGl9
Nejnovější recepty
Čokoládové muffiny
Přidáno před 1 hodinou
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Přidáno před 7 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Přidáno před 9 hodinami
Toast s vajíčkem a anglickou slaninou
Přidáno před 16 hodinami
Brokolicový chlebíček s cottagem
Přidáno před 19 hodinami
Linecké sušenky s čarodějnickým tématem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
Marceval před 8 minutami
Jogurtová bábovka II
káťa před 31 minutami
Čokoládový dort s červenou řepou
stefi.f47 před 31 minutami
Buchta Fešák
káťa před 34 minutami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
stefi.f47 před 36 minutami
Vepřové nudličky se žampiony v pikantní omáčce
Sassa před 37 minutami
Míša řezy
kaja.tremlova před 58 minutami
Housky na hamburger
panilek před 1 hodinou
Rebarborový koláč
mika277 před 1 hodinou
Hovězí tokáň na víně - oblíbené jídlo Václava Havla
Erika2202 před 1 hodinou
Tématické fráze:
bucek nadivany sekanou,
nádivky do vepřového bůčku,
pečený nadívaný bůček videorecept,
pečený bůček po po staročesku,
vepřový bůček příprava,
nádivka do vepřového bůčku,
nadivany bucek videorecept,
nadivany uzeny bucek,
nadívaný kančí bůček
Suroviny:
bůček vepřový,
rohlík,
sůl,
pepř,
kmín celý,
vejce,
maso uzené,
vývar uzený,
máslo,
petrželka
Komentáře (3)