Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 970 kJ / 1 666 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,91 g |
Tuky | 38,26 g |
Vláknina | 171,96 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 144,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cizrna po staročesku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w7ER
Moje poznámka
Cizrna po staročesku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w7ER
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 3 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 23 hodinami
Zapečené barbecue fazole
Přidáno před 23 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové halušky
Saratice před 25 minutami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 1 hodinou
Pikantní plněné papriky
Pizla před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Petulka89 před 2 hodinami
Výborné kynuté těsto na cokoli
Betes před 2 hodinami
Cuketový bramborák
Betes před 2 hodinami
Banánová bábovka
Verunkavh před 2 hodinami
Hrnkový koláč s tvarohem, povidly a drobenkou
rozinka370 před 2 hodinami
Těsto na pizzu
Olympus před 3 hodinami
Tématické fráze:
cizrna recepty,
pokrmy z cizrny,
naklíčená cizrna,
cizrna klíčky,
musí se cizrna namáčet,
recepty z cizrny,
hlavní pokrmy z cizrny,
guláš z divočáka po staročesku,
cizrna recept,
cizrna na pánvi,
jak naklíčit cizrnu,
recepty na jídla z cizrny,
hlavní jídlo z cizrny,
jak namáčet cizrnu,
cizrna po stročesku,
klíčky z cizrny,
cizrna hlavní jidlo,
jak nechat naklíčit cizrnu,
klíčky cizrny,
jidla z cizrny
Suroviny:
cizrna,
česnek,
čerstvé bylinky,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (9)
Jo jinak, dle mé zkušenostui, není třeba namáčet cizrnu přes noc, 2 hodiny stačej a pak teda hodinu pomalu vařit