Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zima je pryč - je tu chřest

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min

15 min (15 min příprava)

6. 4. 2019 10:53

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Chřest má spoustu odpůrců, co prý na tom kdo vidí.... bude to asi kvalitou běžně prodávanou... to si fakt můžu koupit třeba kedlubnu...

Ale tohle je letošní první, z Hostína u Vojkovic, na stole do 48 hodin od sklizně, mlaďoučký, zchroustala jsem dva jen za syrova, neloupala, jen napařila....

Neberte to snad ani jako recept - ale jako vítání chřestu. A v této kvalitě podle mne skoro nic dalšího nepotřebuje.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na bílý chřest chřest recepty

Suroviny: chřest, majonéza, sůl, kůra citronová

TopRecepty.cz

Zima je pryč - je tu chřest

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mxXE