Tomatovo-bylinkové brambory, pečené v jedné nádobě s luncheon- meat
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 096 kJ / 501 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,40 g |
Tuky | 1,03 g |
Vláknina | 21,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 98,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Poznámka:
Po dlouhé době jsem měla opravu zase výborný Pork Luncheon meat. Léta jsem tak dobrý neměla..
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 5 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 18 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
katkalepkova24 uvařila před 1 hodinou
Tvarohová bábovka
Petra2021 uvařila před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
8181bartova uvařila před 2 hodinami
Pikantni houbový guláš
imzlin@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Tvarohový koláč s jablky a skořicovou vůní
laubice uvařila před 4 hodinami
Dršťková polévka
pazderka83 uvařil před 5 hodinami
Pappardelle s krůtím masem a zeleninou
Ter88ka uvařila před 6 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Sarinaa uvařila před 6 hodinami
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 9 hodinami
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
Další recepty
Tématické fráze: pork luncheon meat-recepty zapečený lanšmít zapečené brambory s lančmítem recepty z lančmítu luncheon meat recepty recepty z luncheon meat luncheon s bramborem
Suroviny: brambory, olej olivový, olej ze sušených rajčat, pepř, cibulka jarní, rajče cherry, bazalka čerstvá, luncheon meat konzerva
Tomatovo-bylinkové brambory, pečené v jedné nádobě s luncheon- meat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zkY8
0 názorů