Cuketová omáčka s celerem a uzeným jazykem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 148 kJ / 513 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,35 g |
Tuky | 33,70 g |
Vláknina | 24,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 646 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 32,43 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžeme použít i vařené hovězí maso a zeleninu podlijeme vývarem z masa.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 12 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 22 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno 26. 4. 2024 08:38
Právě bylo uvařeno:
Pappardelle s krůtím masem a zeleninou
Ter88ka uvařila před 20 minutami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Sarinaa uvařila před 25 minutami
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 3 hodinami
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 8 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 8 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 9 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 11 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 13 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 14 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Přerostlé cukety se velmi dobře hodí na cuketové pomazánky, některé z nich si snadno zavaříme na zimu. Skvěle chutnají na topinky
Jak připravit skvělou letní polévku, aneb v hlavní roli cuketa. Vyzkoušejme krémovou. U klasické zeleninové pozor na dobu vaření
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Další recepty
Tématické fráze: omáčka k uzenému jazyku
Suroviny: jazyk hovězí uzený, cuketa, celer, vývar uzený, hořčice plnotučná, hořčice hrubozrnná, smetana, cibule, olej, sůl
Cuketová omáčka s celerem a uzeným jazykem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n3WD
0 názorů