Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jazyková omáčka v tlakovém hrnci

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 3. 2011 13:12

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie218 kJ / 52 kcal
Bílkoviny1,48 g
Tuky0,27 g
Vláknina3,27 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 46 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy9,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Přílohou může být například rýže.

Omáčka má díky chlebu zvláštní nakyslou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

sardinka

16. 3. 2011 18:21

Jana Remkova: Já dala podravku hned a neztvrdnul. ;-)

srettka

16. 3. 2011 15:00

já smekám před těmi, co dokáží s tímto kusem masa disponovat, upravovat ho atd:-O mě stojí vlasy v pozoru jen při té představě, jak ho sloupávám..úúú
ale proti gustu:yes:

spagetka

16. 3. 2011 13:53

Já radši takováto jídla zahušťuji chlebem, než jíškou nebo jen moukou. Jinak dělám prakticky stejně. Podravku, pokud dávám, dám hned, aspoň se ty složky rozložej a můžu ještě dochucovat. Jo ještě sehnat ten jazyk,někdy mám pocit, že zvířátka maj jazyky a jiné části těla jen u soukromých řezníků ;-):-D, jinak :-p:yes:

JanaDorazinova

16. 3. 2011 13:46

Kristýno, nemá se ta podravka dát až později, až jazyk změkne? Já bych měla strach, že to bude tvrdé. Ale jinak hezký recept;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřový jazyk v tlakovém hrnci recept na vepřovy jazyk omačky roštěná v tlakovým hrnce rajská omáčka v tlakovém hrnci vepřové jazyky v tlakovém hrnci tlakový hrnec recepty vepřový jazyk v papiňáku vepřový jazyk omáčka kuchařka tlakový hrnec veprove maso v tlakovém hrnci roštěná v tlakovým hrnci recept na vepřovy jazyk omačky omáčka v tlakovým hrnci omáčkazjazyka recepty tlakový hrnec jídla z tlakového hrnce vepřovy jazyk v tlakovem hrnci recepty z tlakového hrnce rajská omáčka v tlakovém hrnce jatrova omacka v papiňáku

Suroviny: jazyk vepřový, cibule, mrkev, hrášek mražený, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, podravka, sůl, olej, chléb

TopRecepty.cz

Jazyková omáčka v tlakovém hrnci

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xVyP