Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 543 kJ / 1 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,84 g |
Tuky | 145,12 g |
Vláknina | 14,64 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 130 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 40,29 g |
Postup přípravy
Pred podávaním posypeme petržlenovou vňaťou.
Zveřejněno 8. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák se sezamovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9KkD
Moje poznámka
Květák se sezamovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9KkD
Nejnovější recepty
Nepečený kokosovo čokoládový dort s jahodami
Přidáno před 3 hodinami
Wrapy ze strouhané zeleniny
Přidáno 28. 7. 2025 05:04:02
Kuřecí prsa na nektarinkách podle Romana Pauluse
Přidáno 27. 7. 2025 17:18:26
Piškotové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Přidáno 27. 7. 2025 07:51:48
Domácí Mila oplatky
Přidáno 27. 7. 2025 05:01:03
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno 26. 7. 2025 18:15:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Párky v listovém těstě jako jednohubky
kociriv před 35 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Proste_kamca před 38 minutami
Medové palačinky s perníkovou vůní
LoveEndlessRadiance před 1 hodinou
BeBe střecha
PavlinaP před 1 hodinou
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vandy před 2 hodinami
Grilované marinované cukety
AjaHK před 2 hodinami
Pivovarský tokáň
Majkls před 3 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Majkls před 3 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
kachlicka77 před 8 hodinami
Kynuté zelňáky se škvarky
HanaS92 před 10 hodinami
Tématické fráze:
květák recepty,
květák recept,
recepty z květáku
Suroviny:
květák,
rajče,
olej olivový,
mouka celozrnná,
pasta sezamová,
sůl,
pepř bílý,
nať petrželová,
sůl,
semínka sezamová,
olej olivový,
sůl
Komentáře (7)
Mtabal robíte z grilovaného baklažánu?
Ba ne, o název mi nešlo
Spíše o použití tahini, které mám furt v lednici a dost často používám na, u nás velmi oblíbené, Baba Ghanoush (Mtabal)
No, ale proč by to z kupovaného tahini nešlo, že