Krůtí řízečky v sezamovém semínku

Drůbeží maso Doba přípravy: 30 minut + marinování 23 názorů

Drůbeží maso Doba přípravy: 30 minut + marinování 23 názorů

Suroviny 4 porce

500 g krůtích prsou
sůl
pepř čtyř barev
200 g sezamového semínka
olej
na těstíčko
2 vejce
2 lžíce hladké mouky
1 dcl mléka
2 stroužky česneku
1 lžička rozmarýnu
1 lžička tymiánu
1 lžička pažitky
1 lžička petrželky

Postup přípravy receptu

  1. Krůtí plátky osolíme, opepříme a jemně rozklepneme paličkou.

  2. Mouku rozšleháme s vejci, přidáme mléko, utřený česnek a posekané bylinky. Vymícháme středně řídké těstíčko a plátky masa v něm necháme nejméně 2 hodiny marinovat.

  3. Řízečky postupně vyjmeme z těstíčka a obalujeme je v sezamu. Poté smažíme ve vyšší vrstvě oleje do zlatova.

Komentáře k receptu Krůtí řízečky v sezamovém semínku

Předchozí 1 2

Tématické fráze: sezamové těstíčko kuřecí řízečky v sezamu krutí rizečky v testicku řízečky se sezamem kuřecí řízky v sezamu řízky v sezamu kureci v sezamovem testicku kureci rizecky se sezamem krůtí řízečky kuřecí řízek v sezamu sezamové řízky kruti prsa v sezamu kuřecí maso v sezamovém těstíčku řízek v sezamovém těstíčku kuřecí kousky v sezamu krůtí řízky sezamové řízek v sezamovych seminkach kuřecí kousky v sezamovém těstíčku kruti maso v sezamu řízečky v sezamovém těstíčku