Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 834 100 kJ / 677 359 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126 017,25 g |
Tuky | 19 206,42 g |
Vláknina | 41,54 g |
Cholesterol | 240,00 g |
Sodík | 313,49 g |
Sůl | 603,82 g |
Sacharidy | 90,77 g |
Postup přípravy
Vložíme do pomalého hrnce, přidáme ve 2 lžících vody rozpuštěný bujón, kmín a sůl. Pomalíme 2 hodin na L. Krok 2: Maso nakrájíme na kostky, přidáme do pomalého hrnce, promícháme a pomalíme další 2 hodiny na L. Krok 3: Po čtyřech hodinách rozmícháme mouku ve dvou lžících vody, přidáme do hrnce a dobře promícháme. Pomalíme ještě 2 hodiny na L.
Doba pomalení závisí na typu hrnce a na velikosti nakrájené mrkve a masa. Uvedené časy jsou orientační.
Zveřejněno 6. 12. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkev s vepřovým masem PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lG67
Moje poznámka
Mrkev s vepřovým masem PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lG67
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 9 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 1 hodinou
Krenex
dragomirac před 3 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 3 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 3 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 4 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 4 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 5 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na mrkvi v pomalém hrnci,
vepřové v mrkví pomalý hrnec,
vepřové s mrkví v pomalém hrnci,
vepřove v mrkvi v pomalem hrnci,
pomaly hrnec veprove v mrkvi,
vepřové v mrkvi ph,
mrkev s vepřovým masem v pomalém hrnci,
vepřove maso v ph,
vepřove na mrkev,
maso s mrkvi v ph,
vepřové s mrkví v v pomalém hrnci,
pomalý hrnec maso na mrkvi
Suroviny:
cibule,
mrkev,
maso vepřové,
bujon kuřecí,
mouka hladká,
kmín celý,
sůl
Komentáře (6)
A pokud mají na mysli spotřebu energie, tak ta si naopak myslím stejná bude - Low 6 hodin nebo High 4 hodiny...
Tady lze spíše říci, že dvě to dělají různě a vyjde to (takřka) nastejno
https://www.toprecepty.cz/recept/21952-veprove-mas...
No, tedy až na rozdílnou potřebu toho nejdražšího co v životě máme, že