Handkäse mit Musik - speciálně z Frankfurtu
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 188 kJ / 284 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,21 g |
Tuky | 22,84 g |
Vláknina | 9,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Handkäse mit Musik pochází z Frankfurtu (Hessensko). Je to speciálně naložený sýr, který se dříve tvaroval ručně, proto Handkäse = ruční sýr. Servíruje se s chlebem a čerstvou cibulí (která pak zajistí tu „muziku“). Recept obsahuje i několik lžic Apfelwein (jablečného vína), které je taktéž pro tuto oblast typickým. Nejlepší kombinací je Handkäse mit Musik podávaný s Apfelwein! Mňam...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 22 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 44 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Gastro glosa: Zavřené obchody o Velikonocích nemá smysl řešit. Žádný potravinový armagedon se nekoná
Další recepty
Suroviny: cibule, ocet, sůl, pepř, kmín celý, olej, voda
Handkäse mit Musik - speciálně z Frankfurtu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xK63
0 názorů