Candát na kmíně

Lenka Škulinová Kuchařka: Lenka Škulinová

Doba přípravy: 30 minut 2 porce Ryby 0 názorů

Suroviny

2 filety candáta
1 lžička kmínu
1 lžička černé havajské soli (cca 6-8 kuliček)
2 PL másla
citronová kůra
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Ve hmoždíři nadrtíme kmín a sůl, rybu důkladně osušíme a z obou stran posypeme kořením. 

  2. Na rozpáleném másle okořeněnou rybu z obou stran osmažíme, přidáme nastrouhanou kůru a lžíci vody. Podávala jsem s nasucho opraženými bramborovými kolečky, ale samozřejmě se může podávat třeba s kaší nebo zeleninovým salátem apod. 

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Candát na kmíně

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo