Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 206 kJ / 527 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,77 g |
Tuky | 30,27 g |
Vláknina | 11,94 g |
Cholesterol | 57 mg |
Sodík | 314 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 51,16 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zelí nakrájíme na drobno, osolíme a promneme rukou.
Krok 2: Přidáme nakrájenou cibuli, okurky, cukr, pepř, ocet, majonézu a kysanou smetanou.
Krok 3: Promícháme a podáváme s čerstvým pečivem.
Zveřejněno 10. 4. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hanácký salát z červeného zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYQ8N
Moje poznámka
Hanácký salát z červeného zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYQ8N
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 10 minutami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 51 minutami
Dalgona sušenky
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 19 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 23 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z pomazánkového másla
nelinka62 před 4 minutami
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 3 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 3 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 11 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 11 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 12 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 12 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 14 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 16 hodinami
Suroviny:
zelí hlávkové,
cibule červená,
okurky sterilované,
majonéza,
smetana kysaná,
cukr krupice,
ocet,
sůl,
pepř
Komentáře (5)