Kuřecí soté po mexicku

Drůbeží maso Doba přípravy: 30 5 názorů

Drůbeží maso Doba přípravy: 30 5 názorů

Suroviny 4 porce

2 stroužky česneku⠀
500 g kuřecího masa ⠀
100 ml olivového oleje⠀
sůl, pepř⠀
lžička sladké papriky⠀
400 g červené fazole v rajčatové omáčce⠀
340 g kukuřice⠀
500 g rajčatového pyré ⠀

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prsa omyjeme a nakrájíme na kostičky. Restujeme, pak přidáme koření, včetně papriky a mícháme 2-3 min.

  2. Poté k masu přidáme fazole, kukuřici a pyré. Vaříme 15 min a je to.

Poznámka od kuchařky

Více tipů a zdravých receptů sledujte na mém instagramu: https://www.instagram.com/stayhealth.cz/

Komentáře k receptu Kuřecí soté po mexicku

  • Libuse Romancikova Libuse Romancikova

    No koneckonců...já si tam dokážu představit i ty falkové lusky. Recept se mi líbí a tak ho určitě vyzkouším.

    Odpovědět

  • tejaja tejaja (moderátorka)

    Opravila som tie fazuľky na fazuľu. Že je použitá fazuľa, to je vidieť aj z použitej suroviny: fazole v rajčatové omáčce aj podľa fotky.;-)

    Odpovědět

  • zizala zizala (moderátorka)

    yanull: Fazolkami se většinou myslí lusky.

    Odpovědět

  • yanull yanull (moderátorka)

    Dajda: Jestli nejsou myšleny ty drobnější;-)

    Odpovědět

  • Dajda Dajda

    Červené fazolky je trochu zavádějící pojem - ve Vašem receptu jde zřejmě o fazole. ;-)

    Odpovědět