Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový řízek z krkovice smažený na ghí

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 6. 2020 17:03

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

11. 4. 2021 17:37

hospodyne: Já mám s tou mojí pusou, těžký život! :-D Dost co mě kritizuje manžel, i ty Brute! ;-(

hospodyne

11. 4. 2021 15:09

:-KVeronika.Hrozna: :-Oty jsi snad rozcapenější než já !! Smažit na máslíčku a ještě máslíčko.. Co takhle měsíček citronku:-D:-D

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

11. 4. 2021 15:05

Ubrousek pod bradu a papat. Já, jako správný mlsoun, bych tam dala pláteček čerstvého másla, když hřešit, tak ať to stojí za to!:-D

Eja57 Eja57

11. 4. 2021 09:29

mika59: žádné mazání:-!
Ono tedy není co, už jsem si řízecek vydloubla z monitoru a snědla, mňam;-)

mika59 mika59

10. 4. 2021 22:01

casino: Nebylo by to poprvé, kdybych kvůli Vám nechala něco smáznout..

casino casino

10. 4. 2021 21:59

mika59:
No myslím, že nesmáznete ;-)

mika59 mika59

10. 4. 2021 21:37

casino: Milý casino, není to recept, je to ve zdobení a ten šílený smajlík je myslím zbytečný. Je to jen "návod" nebo prezentace, ale klidně ho smáznu..jinak děkuji za milý komentář. ;-):-K

casino casino

10. 4. 2021 21:32

"Vepřový řízek z krkovice smažený na Ghí"
Pokud toto má být RECEPT8-( pak si dovolím dát do komentářů neRECEPT v podobném duchu: Navzdory návodům, jak maso takřka nenaklepávat https://www.idnes.cz/recepty/rizek-naklepavani-upr...
já maso naklepávám a to velmi, velmi intenzivně...
...no a prý není nad moje řízky z krkovice;-)

srettka

9. 7. 2020 21:23

My už na ghee jedem par let. Začínali jsme na 5ti kostkách másla a ted uz na 5ti kilech másla:-D můžu jen doporučit :-) používáme ho téměř všude:yes:

Eja57 Eja57

9. 7. 2020 17:35

Focus2002: je to v postupu - přepuštěné máslo, buď koupíš nebo si uděláš.....

Focus2002 Focus2002

9. 7. 2020 17:21

What is Ghí? :-?:-?:-?

casino casino

27. 6. 2020 20:15

Dajda:
Taky skvělý:-?
Je nejlepčččí:-!:yes::-D

Dajda Dajda

27. 6. 2020 19:54

mika59: Řízek z krkovičky je taky skvělý! ;-)

mika59 mika59

27. 6. 2020 17:35

Dajda: No je to krkovička, ale telecí bych si s chutí dala..:-K

Dajda Dajda

27. 6. 2020 17:33

Pokud by byl řízek z telecího masa, jde o vídeňskou klasiku, ale v Německu smaží na másle i vepřové řízky. :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: krkovice vepřová, sůl, pepř, vejce, mouka polohrubá, rohlík, ghee

TopRecepty.cz

Vepřový řízek z krkovice smažený na ghí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4MyJ