Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 573 kJ / 1 810 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,84 g |
Tuky | 153,31 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 2,59 g |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,03 g |
Sacharidy | 16,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní ragú z kuřecích jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kq0v
Moje poznámka
Pikantní ragú z kuřecích jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kq0v
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 2 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 6 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 16 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 16 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 2 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 3 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 4 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 4 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 4 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 6 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 6 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 7 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 9 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 9 hodinami
Suroviny:
játra kuřecí,
slanina anglická,
cibule šalotka,
paprika čerstvá zelená,
protlak rajčatový,
harissa,
koření oregáno čerstvé,
sůl,
olej
Komentáře (2)