Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 303 kJ / 311 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,66 g |
Tuky | 31,35 g |
Vláknina | 2,42 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 5,47 g |
Postup přípravy
Krok 1: Fenykel nakrájame na rezance.
Krok 2: Vložíme na kolieska narezané redkvičky a na kocky nakrájané uhorky.
Krok 3: Pridáme olej, šťavu, sekanú vňať, korenie a soľ.
Dobre premiešame a necháme ochladiť.
Dobre premiešame a necháme ochladiť.
Zveřejněno 9. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fenyklový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A30O
Moje poznámka
Fenyklový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A30O
Nejnovější recepty
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 2 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 2 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 4 hodinami
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí rizoto
MarketaAn před 2 minutami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 1 hodinou
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 3 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 4 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 5 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 5 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 6 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 6 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 6 hodinami
Suroviny:
fenykl,
ředkvičky,
okurka čerstvá,
olej olivový,
šťáva citronová,
pepř,
sůl,
fenyklová nať
Komentáře (1)