Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 303 kJ / 311 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,66 g |
Tuky | 31,35 g |
Vláknina | 2,42 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 5,47 g |
Postup přípravy
Krok 1: Fenykel nakrájame na rezance.
Krok 2: Vložíme na kolieska narezané redkvičky a na kocky nakrájané uhorky.
Krok 3: Pridáme olej, šťavu, sekanú vňať, korenie a soľ.
Dobre premiešame a necháme ochladiť.
Dobre premiešame a necháme ochladiť.
Zveřejněno 9. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fenyklový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A30O
Moje poznámka
Fenyklový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A30O
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 1 hodinou
Belgické vafle
Přidáno před 7 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 10 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 11 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety v nivě
Routilka před 1 hodinou
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 1 hodinou
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 2 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 4 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 4 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 4 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 4 hodinami
Cuketové placičky s ovesnými vločkami
Globus před 5 hodinami
Suroviny:
fenykl,
ředkvičky,
okurka čerstvá,
olej olivový,
šťáva citronová,
pepř,
sůl,
fenyklová nať
Komentáře (1)