Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 303 kJ / 311 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 0,66 g | 
| Tuky | 31,35 g | 
| Vláknina | 2,42 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 12 mg | 
| Sůl | 0,03 g | 
| Sacharidy | 5,47 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Fenykel nakrájame na rezance.
	Krok 2: Vložíme na kolieska narezané redkvičky a na kocky nakrájané uhorky.
	Krok 3: Pridáme olej, šťavu, sekanú vňať, korenie a soľ.
Dobre premiešame a necháme ochladiť.
Dobre premiešame a necháme ochladiť.
Zveřejněno 9. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Fenyklový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A30O
Moje poznámka
					
				
Fenyklový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A30O
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 10 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 13 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 6 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 8 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 9 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 9 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 10 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 11 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 12 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 12 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 12 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 13 hodinami
						Suroviny:
						
							fenykl, 
						
						
							ředkvičky, 
						
						
							okurka čerstvá, 
						
						
							olej olivový, 
						
						
							šťáva citronová, 
						
						
							pepř, 
						
						
							sůl, 
						
						
							fenyklová nať
						
					
	
			
	
	
	
Komentáře (1)