Jablkovo-fenyklový salát

Suroviny 2 porce

hrst rukoly nebo jiného salátu
1 fenykl
2 jablka
2 lžíce olivového oleje
2 lžíce jablečného octa
½ -1 lžička cukru (dle chuti)
bílé koření
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Rukolu rozložíme na taniere.

  2. Obložíme plátkami jabĺk a na rezance nakrájaným fenyklom.

  3. Olej, ocot, cukor, korenie a soľ rozšľaháme a polejeme šalát. Necháme trocha postáť a podávame.

Komentáře k receptu Jablkovo-fenyklový salát

  • casino casino

    Simona Skolakova:
    Fenykl po syrovu je prima :yes:
    Někomu ale může vadit ta fenyklovo-anýzová chuť...
    ...tak může zkusit pro začátek udělat něco po teplu; chuť se rozvolní - snáze si zvykne :-K

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(autorka receptu)

    Simonka, milujem fenykel, vyskúšaj, má veľmi jemnú a príjemnú vôňu a je chutný.;-)

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    Teri moc se mi líbí salát,ještě jsem nikdy fenykl nekoupila neb jsem nevěděla jak ho připravit,ale vidím,že ty ho dost používáš,tak taky zkusím:yes:

    Odpovědět