Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jablkovo-fenyklový salát

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 465 kJ /
350 kcal
Bílkoviny1,20 g
Tuky21,94 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 16 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy33,04 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rukolu rozložíme na taniere. Krok 2: Obložíme plátkami jabĺk a na rezance nakrájaným fenyklom. Krok 3: Olej, ocot, cukor, korenie a soľ rozšľaháme a polejeme šalát. Necháme trocha postáť a podávame.

Zveřejněno 14. 2. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jablkovo-fenyklový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EnA0

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jablkovo-fenyklový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EnA0

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Simona Skolakova:
Fenykl po syrovu je prima :yes:
Někomu ale může vadit ta fenyklovo-anýzová chuť...
...tak může zkusit pro začátek udělat něco po teplu; chuť se rozvolní - snáze si zvykne :-K

Simonka, milujem fenykel, vyskúšaj, má veľmi jemnú a príjemnú vôňu a je chutný.;-)

Teri moc se mi líbí salát,ještě jsem nikdy fenykl nekoupila neb jsem nevěděla jak ho připravit,ale vidím,že ty ho dost používáš,tak taky zkusím:yes:

Suroviny:
rukola, fenykl, jablko, olej olivový, ocet jablečný, cukr, koření, sůl

Přidat fotografie receptu