Rybí filet na fenyklu

tejaja Kuchařka: tejaja

1 porce Ryby 8 názorů

Suroviny

1 rybí filet s kůží (používám sumečka afrického)
1 fenykl
hrst černých oliv
olej
pepř
sůl
fenyklová nať
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na rozpálenom oleji restujeme okorenený a osolený filet kožou nadol. Po cca 5 min otočíme a presunieme rybu na okraj panvice.

  2. Na zvyšnú časť pridáme na tenšie kúsky nakrájaný denykel, ktorý osolíme. Fenykel občas otočíme, premiešame a spolu s filetom pražíme asi 5-8 minút podľa hrúbky filetu.

  3. Potom dáme na tanier fenykel, na ktorý uložíme rybu a posypeme olivami a sekanou fenyklovou vňaťou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Rybí filet na fenyklu