Suroviny
Porce: 4 ks o Ø cca 30cm
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 653 kJ / 3 263 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,99 g |
Tuky | 124,25 g |
Vláknina | 17,80 g |
Cholesterol | 759 mg |
Sodík | 145 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 455,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Frgále z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vGOV
Moje poznámka
Frgále z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vGOV
Nejnovější recepty
Povidlový moučník
Přidáno před 1 hodinou
Jehněčí na medu
Přidáno před 11 hodinami
Rybí filé na másle a česneku
Přidáno před 14 hodinami
Cuketová omáčka se smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Jihočeský houbovec
Přidáno před 16 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem a drobenkou
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina s tvarohem a jahodami
niklova před 36 minutami
Špecle s uzeným a špenátem
kamilkamil před 1 hodinou
Hajducká polévka
Jan Nemec před 1 hodinou
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
ZboSy před 3 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
ZboSy před 3 hodinami
Drožďová polévka s houbami a zeleninou
ZboSy před 3 hodinami
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Stefi.f před 11 hodinami
Piškotový dortový korpus
DanielaWisz před 12 hodinami
"Listové" těsto snadno a rychle
skleroza před 13 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Lenka Cech před 13 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
droždí,
mléko,
máslo,
žloutek,
šťáva citronová,
sůl,
vejce
Komentáře (14)
Pekárnu mám, co bych si já, pravák s pochroumanou pravou rukou bez ní počala!
Něgdo jiný
Běžně zmražuji
Obvykle po jednotlivých porcích (paní casinová nesnáší povidla) Většinou už balené, či vakuované předem zmrazené
Pokud si vzpomenu zavčas, nechám rozmrazit v lednici, či volně v kuchyni
Když je fofr, tak v MW a vlažné jsou OK...
...akorát posypka není chrumkavá
***
Pekárnu nemám
Používám krystalový cukr
No, vlastně peču něco úúúplně jiného, že
https://www.labuznik.cz/recept/kynute-testo-na-buc...