Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažené brambůrky pro mlsálky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy Podle počtu brambor

Podle počtu brambor

18. 10. 2020 02:41

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

K obracení a vyndávání používám cukrářské kleště.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen (moderátorka)

19. 10. 2020 05:37

janky3: děkuji :yes: takto to opravdu nebylo dohledatelné. Teď si to snad najde každý, kdo bude potřebovat ;-)

janky3 janky3

18. 10. 2020 22:44

cathleen: Opravila jsem název, jen jsem se nemohla rozloučit s mlsálky, neboť brambůrky fakt křupavě mlsám:-D

cathleen cathleen (moderátorka)

18. 10. 2020 14:22

Merylas: recept jsem viděla chvilku po poledni a celou dobu, než jsem zapla počítač, myslím na to, že napíšu totéž :-D Uprávit název, popř. za nadpis "Pro mlsálky" vložit v závorce ještě dodatek - smažené brambory atp. Protože už jen během těch cca dvou hodin, než jsem se dostala k psaní, jsem název receptu zapomněla. Už bych ho nevyhledala, nenašla.

Merylas Merylas (moderátorka)

18. 10. 2020 14:10

Já většinou taky už jen peču v troubě a to v různých tvarech. Tady bych se přimlouvala za jiný název, aby bylo hned jasno, o co se jedná a taky skrz vyhledávání. Třeba: Bramborové smažené tolárky nebo Smažená kolečka z brambor atp.:-K

janky3 janky3

18. 10. 2020 10:07

Eja57: Takto peču brambory jako přílohu, ale když mě honí "Mlsná,", tak toto je hned hotové a snese to vyšší teplotu. Smažené brambůrky stejně hned ujídám, ty tenčí jsou dříve, jen je otřu papírovou utěrkou a užívám si křupání.:-D

Eja57 Eja57

18. 10. 2020 10:01

janky3: děkuji

janky3 janky3

18. 10. 2020 09:54

Eja57: Rozložím na pánev a okořením.

Dajda Dajda

18. 10. 2020 09:18

Eja57: ... nebo Ty mě? Jsou lepší než hranolky! :-D

Eja57 Eja57

18. 10. 2020 09:00

Dajda: mi vidíš do kuchyně:-O naporcované bramborky lehce popatlám olejem, rukama...na plech na pečící papír, doměkka a dozlatova....solím až na talíři

Dajda Dajda

18. 10. 2020 07:17

Doporučuju zkusit upéci olejem potřené brambory (udělejte to klidně rukama) v troubě na plechu s pečícím papírem - pokud máte horkovzduch, tím lépe. Je to snadnější a zřejmě i zdravější. Dělám tak brambory (kolečka, měsíčky, půlky, klidně neoloupané) jako přílohu docela často.

Eja57: Při pečení můžete kořenit předem.

Eja57 Eja57

18. 10. 2020 07:12

Kořením sypeme před a nebo po smažení?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: brambory, olej, česnek

TopRecepty.cz

Smažené brambůrky pro mlsálky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lqY7