Suroviny
Porce: 8 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 877 kJ / 2 361 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,73 g |
Tuky | 65,23 g |
Vláknina | 16,36 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 4,91 g |
Sůl | 12,21 g |
Sacharidy | 366,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bylinkové housky - pletánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VLAO
Moje poznámka
Bylinkové housky - pletánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VLAO
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 8 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 9 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 12 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 13 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 13 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 41 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 6 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 7 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 9 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 10 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 10 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 11 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 13 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 14 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 15 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
sůl,
cukr krupice,
voda,
olej olivový,
droždí čerstvé,
petrželka,
vejce,
sůl hrubozrnná
Komentáře (1)