Nokerle (noky)
Nokerle, známé také jako maďarské noky, jsou jemné, nadýchané noky z jednoduchého těsta, které se skvěle hodí jako příloha k omáčkám, perkeltu nebo guláši. Pro svou rychlou přípravu jsou oblíbenou součástí středoevropské kuchyně.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 442 kJ / 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 7,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nokerle (noky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Qgz
Moje poznámka
Nokerle (noky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Qgz
Nejnovější recepty
Vymazlený hovězí guláš
Přidáno před 11 hodinami
Plněné papriky s rajskou
Přidáno před 13 hodinami
Krémové řezy s pudinkem a meruňkami
Přidáno před 14 hodinami
Zeleninová polévka s cuketou
Přidáno před 17 hodinami
Cottage pomazánka s pórkem a ředkvičkami
Přidáno před 17 hodinami
Jemný špendlíkový koláč
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové placičky
kimil před 1 hodinou
Fazolová kyselá polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Jablečný koláč s krupičkou
Ivcatkoo před 8 hodinami
Bábovka
Helenecka 21 před 9 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 11 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
horys před 12 hodinami
Vepřová kýta na smetaně
jtrecepty před 14 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
HanaS92 před 15 hodinami
Cuketová pomazánka s česnekem a sýrem, vhodné i pro diabetiky
Slavista62 před 16 hodinami
Česnečka se sýrem - recept od babičky
wimra před 17 hodinami
Tématické fráze:
nokerle,
špetzle,
nokerle recept,
nokrlata,
nokrle,
nokrdlata,
nokedle,
špetzle recept,
nokrlata recept,
recept na nokerle,
nokrle recept,
recept nokerle,
recept na nokedle,
špetzle recepty,
nokerli,
spaetzle recept,
recepty nokerle,
nockerle,
nokerle recepty,
nokedle recepty
Suroviny:
mouka polohrubá,
vejce,
sůl,
voda
Komentáře (6)