Nokerle (noky)
Nokerle, známé také jako maďarské noky, jsou jemné, nadýchané noky z jednoduchého těsta, které se skvěle hodí jako příloha k omáčkám, perkeltu nebo guláši. Pro svou rychlou přípravu jsou oblíbenou součástí středoevropské kuchyně.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 442 kJ / 106 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,68 g |
| Tuky | 7,56 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 99 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nokerle (noky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Qgz
Moje poznámka
Nokerle (noky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Qgz
Nejnovější recepty
Kotlety s česnekovo-nivovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Svatomartinská stehna
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí nudličky na kari se zeleninou, pečené v HF
Přidáno před 6 hodinami
Asijská zeleninová směs pěti vůní
Přidáno před 7 hodinami
Bramborový gratin s dýní
Přidáno před 8 hodinami
Pečený krůtí krk
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kebaby z mletého masa na grilu
magdalenka před 1 hodinou
Květákový dhal
JanaMar před 1 hodinou
Pikantní utopence
magdalenka před 1 hodinou
Cukrářské jablečné řezy
magdalenka před 1 hodinou
Játrové knedlíčky do polévky
magdalenka před 1 hodinou
Utopenci
magdalenka před 1 hodinou
Pita - chléb blízkého východu - pečený doma
magdalenka před 1 hodinou
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
magdalenka před 2 hodinami
Masové kuličky v rajské omáčce
Ellisska před 2 hodinami
Bramborový koláč "Co dům dá"
BinaSa před 2 hodinami
Tématické fráze:
nokerle,
špetzle,
nokerle recept,
nokrlata,
nokrle,
nokrdlata,
nokedle,
špetzle recept,
nokrlata recept,
recept na nokerle,
nokrle recept,
recept nokerle,
recept na nokedle,
špetzle recepty,
nokerli,
spaetzle recept,
recepty nokerle,
nockerle,
nokerle recepty,
nokedle recepty
Suroviny:
mouka polohrubá,
vejce,
sůl,
voda
Komentáře (6)