Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 913 kJ / 4 042 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,06 g |
Tuky | 229,53 g |
Vláknina | 19,20 g |
Cholesterol | 1,69 g |
Sodík | 3,81 g |
Sůl | 9,26 g |
Sacharidy | 375,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nokerle (noky) s vajíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yxA
Moje poznámka
Nokerle (noky) s vajíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yxA
Nejnovější recepty
Studená meruňková polévka
Přidáno před 4 hodinami
Batát s cizrnou, cuketou a rajčaty
Přidáno před 6 hodinami
Tzatziki
Přidáno před 10 hodinami
Hráškové řízečky
Přidáno 11. 7. 2025 15:30:02
Tarhoňa s kuřecím masem a pikantní rajčatovou omáčkou
Přidáno 11. 7. 2025 13:43:00
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Přidáno 11. 7. 2025 13:16:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maková náplň
lucyb před 1 hodinou
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 1 hodinou
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 1 hodinou
Zavařené meruňky
Jana2017 před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 3 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 4 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 4 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
janickajan před 4 hodinami
Dušená rýže zase jinak
daniela.ku před 5 hodinami
Tématické fráze:
nokedle,
nokrlata,
nudle s vajíčkem,
nokrdle,
specle s vajičkem,
nocky s vajickem,
nokedly,
jidlo z vajicek,
halušky s vajíčkem,
nokrle,
nokedle recept,
recepty s vajíčky,
špecle s vajíčky,
nokrlata recept,
nokedli,
recepty s vajíčkem,
jídla z vajíček,
noky s vajíčkama,
domaci nokrdle,
špecle se zelím
Suroviny:
mouka polohrubá,
vejce,
sůl,
vejce,
cibule,
olej,
pepř černý,
slanina uzená
Komentáře (14)
Ale to množství:-.Dělala jsem je z celé várky a bylo jich jak pro rotu vojáků
Takto s vejcem bývají většinou k večeři. K obědu je dělá s takovou smetanovo-paprikovou šťávou a kuřecím masem (něco jako hodně řídké kuře na paprice).
Vřele doporučuji..