Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 469 kJ / 590 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,56 g |
Tuky | 11,22 g |
Vláknina | 6,10 g |
Cholesterol | 286 mg |
Sodík | 1,77 g |
Sůl | 4,16 g |
Sacharidy | 87,85 g |
Postup přípravy
Uložíme vedľa seba do kastróla, podlejeme vývarom a zakryté podusíme 10 minút. Potom závitky vyberieme a udržiavame v teple. Krok 6: Odoberieme troška vývaru, rozmiešame v ňom žĺtok a vlejeme späť do hrnca k vývaru. Za stáleho šľahania metličkou zahrievame, kým neprivedieme k varu. Potom odstavíme a omáčkou polejeme závitky na tanieroch. Krok 7: Nakoniec posypeme semienkami.
Zveřejněno 6. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rolky z pekingského zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qyM0
Moje poznámka
Rolky z pekingského zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qyM0
Nejnovější recepty
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 1 hodinou
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 2 hodinami
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 15 hodinami
Arabský hummus
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová placka vhodná pro diabetiky
Přidáno před 17 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládovo-banánové muffiny
Roubalka8 před 1 hodinou
Jahodové muffiny
Petra.21 před 3 hodinami
Čevabčiči se sýrem
E. J. K. před 11 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
Jedlik před 13 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Nikolw před 14 hodinami
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 15 hodinami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 16 hodinami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 16 hodinami
Francouzské brambory
Lucek před 16 hodinami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 16 hodinami
Suroviny:
zelí pekingské,
houby lesní,
rýže,
šunka,
cibule,
olej,
omáčka sojová,
pepř,
sůl,
žloutek,
vývar,
semínka sezamová,
majoránka
Komentáře (1)