Jahodová bublanina s tvarohem
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 197 kJ / 3 632 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,18 g |
Tuky | 172,38 g |
Vláknina | 38,41 g |
Cholesterol | 616 mg |
Sodík | 914 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 418,72 g |
Postup přípravy
Ostatní suroviny na náplň promícháme v mističce.
Drobenku máme hotovou také rychle, stačí krátce promíchat máslo, mouku, cukr a skořici.
Troubu předehřejeme na 180°C a plech o rozměru 20x30 cm vyložíme pečícím papírem. Krok 2: V míse smícháme metličkou všechny tekuté ingredience včetně cukru, k tomu prosejeme mouku s kypřícím práškem a sodou. Těsto vylijeme na plech, lžičkou pokapeme náplň, posypeme jahodami a drobenkou. Krok 3: Pečeme 20 minut, poté snížíme teplotu na 160°C a dopečeme 20 minut.
Zveřejněno 22. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodová bublanina s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5OqB
Moje poznámka
Jahodová bublanina s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5OqB
Nejnovější recepty
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 6 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 6 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 6 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 7 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 7 hodinami
Košíčky s třešněmi
Přidáno 22. 6. 2025 17:49
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené vepřové koleno
Eviip před 21 minutami
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Sahula před 53 minutami
Vepřová tyrolská játra
Sahula před 55 minutami
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 2 hodinami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 2 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 6 hodinami
Třená bublanina s třešněmi
Moanka před 7 hodinami
Pravý vepřový guláš
Tomas1976 před 7 hodinami
Brusinky z rybízu
Vlasti80 před 9 hodinami
Suroviny:
jogurt,
mléko,
olej,
cukr,
vejce,
mouka špaldová hrubá,
kypřící prášek,
soda jedlá,
jahody čerstvé,
tvaroh,
cukr,
škrob kukuřičný,
rum,
máslo,
mouka,
cukr,
skořice
Komentáře (1)