Postup přípravy
Krok 1: Kotlety protkneme proužky poličanu, osolíme, dáme koření a necháme aspoň hodinu odpočinout. Potom na tuku osmahneme pórek, maso zarestujeme, přidáme zeleninu a dusíme (já jako vždy v tlakáči).
Krok 2: Maso po změknutí vyndáme, přidáme trochu vody a zahustíme. Můžeme přidat masox, ale není nutný.
Zveřejněno 3. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotleta protýkaná se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BL8Q
Moje poznámka
Kotleta protýkaná se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BL8Q
Nejnovější recepty
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 23 hodinami
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 1 hodinou
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Irena1984 před 2 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 3 hodinami
Americké okurky
Ala17 před 4 hodinami
"Znojemský" nálev na okurky
Ala17 před 4 hodinami
Ohavečské brambory
Dycky před 5 hodinami
Fazolová kyselá polévka
Fitulka před 7 hodinami
Jihočeská kulajda
Sahula před 8 hodinami
Tématické fráze:
babiččina kotleta,
hovězí protýkané zeleninou,
kotleta,
hovězí pečeně protýkaná,
hovězí pečeně protýkaná zeleninou,
recepty kotleta,
kotlety vcelku,
babiččiny kotlety,
kotleta recepty,
vepřové kotlety na zelenině,
kotleta vcelku,
polreich kotleta,
vepřová pečeně protýkaná zeleninou,
kotlety v tlakáči,
vepřové maso protýkané zeleninou,
vepřové kotlety vcelku,
protýkaná kotleta,
kotlety polreich,
maso protýkané zeleninou,
polreich plněná kotleta
Suroviny:
kotleta,
poličan,
směs zeleninová babiččína,
pórek,
bazalka čerstvá,
rozmarýn,
koření steakové,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
tuk
Komentáře (3)