Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová kýta protýkaná mrkví

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 11. 2009 16:27

Suroviny

Porce: 8 porcí

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota5 475 kJ / 1 309 kcal
Bílkoviny215,27 g
Tuky33,17 g
Vláknina12,09 g
Cholesterol400 mg
Sodík771 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy31,21 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Na protýkání lze použít i jiné druhy vepřového masa - pěkné plecko, pečeně, ..., ale myslím, že při použití třeba krůtího masa (dietní verze), bude chuťový zážitek stejně příjemný ;-).

Kombinace masa, mrkve a mleté papriky byla příjemná a všichni jsme si na ní moc pochutnali.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Lenunka

3. 3. 2019 16:04

dneska bylo k obědu, moc dobré, šťávu jsem rozmixovala a ani nebylo potřeba ji zahustit. Dávám bodík a dovoluji si přidat i foto:-):yes:

takseptam

27. 11. 2015 12:38

mirca75: Tak šup, napsat o ponorák Ježíškovi, ať tu máme další dobré recepty :-)

miunka

28. 9. 2015 17:49

Výborné! Pod maso jsem přidala ještě pórek a stačil ruční mixér, aby měla omáčka správnou hustotu. Mouku jsem nemusela vůbec použít. Všem chutnalo a navíc to hezky vypadalo :yes:

cita-m

23. 7. 2015 14:01

Jedním slovem "vynikající" :yes::yes::yes::-p Pekla jsem včera a je to super. Cibulku s mrkví jsem nakonec ani nemixovala ani nezahušťovala, nechala jsem tak, vznikla vynikající šťávička :-) a do pekáčku jsem tak v půlce pečení přidala ještě celé mrkve a na půl naše domácí cuketky, upečené k masu jsou super.

rvasek

30. 12. 2013 15:50

Vyborny recept, maso jsme pekli cca 60 minut. Dekuji, bylo to vyborne, omacku jsme rozmixovali.

jikabo

10. 7. 2012 11:54

Vypadá to super už jsem uložila a brzo uvařím posílám bodík:yes::-p

bocorka

27. 5. 2012 13:12

výborný recept, jsem kuchařka začátečník a zvládla jsem to:yes:

Prima Mama

20. 2. 2012 16:14

Tak už se to peče:yes: Až ochutnáme, pošlu bodík:-)

vlk09

14. 12. 2011 19:13

Tak tohle vypadá suprově:-p. Kýtu jsem dnes koupil a zítra letím pro mrkev. Už se těším. Posílám bodík.

varilamyskakasicku

1. 8. 2011 18:08

Moc pěkné:-K

Simona Skolakova

26. 8. 2010 11:03

já mám ráda dušenou mrkev:-p a receptík se mi moc líbí,ten si ukládám;-)+1:yes::-K

mirca75

26. 3. 2010 15:49

Blikni:-)děkuju moc za milý komentář i za vyzkoušení:-8 a jsem moc ráda,že vám chutnalo:-p.K té šťávě - jelikož nevlastním "ponorák",tak musím šťávy cedit,ale já rovnou přes ten cedník přepasíruju i tu zeleninu,takže také zahušťuji jen minimálně;-).

blikni

26. 3. 2010 13:36

I mně moc chutnalo :-p, jen mi přišlo líto cedit přes cedník takovou dobrou šťávu, tak jsem ji radši rozmixovala a pak nebylo třeba ani zahušťovat.
Jen podotýkám, že kdo nemá rád dušenou mrkev, tak ať toto jídlo radši ani nezkouší. To ovšem není můj případ, takže hodnotím bodíkem. :-)

Jenda1

8. 11. 2009 23:29

Miruš, to je moc hezké;-):yes:. Pečené maso vcelku je super:yes:. Posílám ti první bodík do druhé desítky. :-!:-)):yes::yes::yes:

mirca75

8. 11. 2009 01:16

Děkuju:-8;-).

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Další recepty

Tématické fráze: kýta na mrkvi vepřová pečeně protýkaná kýta s mrkví vepřová kýta recepty pro začátečníky protýkání masa vepřová kýta recepty protýkaná vepřová pečeně vepřové s dušenou mrkví vepřové maso s dušenou mrkví vepřová kýta pečená v celku vepřová kýta použití vepřová kýta na paprice vepřové maso protýkané protýkaná hovězí pečeně vepřová pečeně z kýty pecena kyta s mrkvi protýkaná pečeně vepřová kýta mrkev kýta v mrkvi veprova kyta

Suroviny: kýta vepřová, mrkev, paprika sušená sladká, sůl, pepř mletý, cibule, mouka hladká, vývar

TopRecepty.cz

Vepřová kýta protýkaná mrkví

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4Qz0