Protýkaná kotleta

Jikotka Kuchařka:

Doba přípravy: 2 hod. PT2H00M 6 porcí Vepřové maso 1 názor

32

Suroviny

kotleta bez kosti vcelku
lžíce oleje
koření jaké máme rádi
pikantní párek nebo klobáska
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Do kotlety uděláme zářezy aby se tam vešly klobásky, do pekáčku dáme olej, koření, maso v tom obalíme a necháme do druhého dne v lednici. Pečeme přikryté asi 1,5 hodiny, vyndáme, výpek zasypeme trochou hladké mouky.

Poznámka

Jako příloha jsou dobré bramborové špalíčky a špenát

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Protýkaná kotleta

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: kotlety recepty pecena kotleta kotleta pecena kotleta vcelku pecena veprova kotleta veprova kotleta pečené vepřové kotlety kotleta s kostí kotleta vcelku vcelku pečená vepřová kotleta kotlety pečené vcelku kotleta pečená vcelku kotleta v celku pečená kotleta s kostí pečená kotleta v celku pecena veprova kotleta vcelku protýkané maso vepřové kotlety recepty vepřova kotleta vcelku pečené kotlety vcelku

Zapomněl/a jsem heslo