Vepřová pečeně v jogurtu a petrželi

Vepřové maso Doba přípravy: 10 min + 30 min uležení 26 názorů

Vepřové maso Doba přípravy: 10 min + 30 min uležení 26 názorů

Suroviny 1 porce

1 vykoštěná kotleta
sůl
pepř
1 lžíce bílého jogurtu
2 lžíce nasekané zelené petrželky
1 lžíce olivového oleje

Postup přípravy receptu

  1. Kotletu mírně naklepeme, osolíme a opepříme z obou stran. Do misky s víčkem dáme lžíci jogurtu, petržel, olivový olej a vyšleháme. Do této směsi naložíme kotletu na 30 minut a uzavřeme.

  2. Pak z každé strany 4-5 min zprudka opečeme na 1 lžíci olivového oleje a podáváme. Vhodná příloha jsou opečené brambory s tatarskou omáčkou, nebo široké nudle s petrželí a kouskem roztopeného másla.

Komentáře k receptu Vepřová pečeně v jogurtu a petrželi

Předchozí 1 2

Tématické fráze: vepřové v jogurtu vepřová pečeně kotlety naložené v jogurtu naložená vepřová pečeně vepřová pečené recepty vepřové na petrželi vepřová pecene recept vepřové na jogurtu vepřová kotleta pečená v jogurtu vepřová panenka naložená v jogurtu pečení z jogurtu naloženi kotlet do jogurtu jogurtové pečení pečeně v jogurtu kotletka v jogur vepřova pecene rychla kotlety pečené v jogurtu kotlety v jogurtu pečení vepřové kotlety na jogurtu vepřová pečeně naložené