Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 658 kJ / 1 113 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,84 g |
Tuky | 16,65 g |
Vláknina | 27,94 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 402 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 117,40 g |
Postup přípravy
Necháme dusit, občas promícháme a podle potřeby podlijeme. Krok 2: Když je maso skoro měkké, přidáme oloupané na čtvrtky nakrájené brambory.
Očištěný kadeřávek zbavíme košťálu, nakrájíme na menší kousky a přidáme do rendlíku asi 5 minut po bramborách.
Přidáme i rozetřené stroužky česneku a dále dusíme, až jsou maso i brambory měkké a tekutina je skoro vydušená. Pak dochutíme majoránkou, promícháme a vypneme. Krok 3: V malém kastrůlku si ohřejeme lžíci oleje a přimícháme asi 2 lžičky papriky. Paprikovým olejem pokapeme hotové jídlo.
Porce na talíři doplníme lžící zakysané smetany.
Zveřejněno 12. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový rendlík s kadeřávkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pJg1
Moje poznámka
Vepřový rendlík s kadeřávkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pJg1
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 15 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 9 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 11 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 11 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 12 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 13 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 13 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 13 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 14 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 14 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
kadeřávek,
brambory,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
paprika,
majoránka,
olej řepkový,
smetana zakysaná
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.