Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 899 kJ / 454 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,10 g |
| Tuky | 23,41 g |
| Vláknina | 1,45 g |
| Cholesterol | 130 mg |
| Sodík | 1,91 g |
| Sůl | 4,50 g |
| Sacharidy | 18,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Plec nakrájíme na nudličky, necháme v marinádě uložené přes noc. Mrkev očistíme a nastrouháme na silnější plátky, stejně tak papriku, pórek na kolečka.
Krok 2: Ve wok pánvi začneme smažit naložené maso (již není potřeba přidávat nebo použít další olej, maso v něm bylo již dostatečně naložené), přidáme papriku, mrkev a pórek. Nakonec jemně zahustíme škrobem. Podávala jsem s rýží.
Zveřejněno 6. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Variace na čínu z vepřové plece
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lBpV
Moje poznámka
Variace na čínu z vepřové plece
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lBpV
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 23 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vánočka
JanaPav před 39 minutami
Slané palačinkové jednohubky
[email protected] před 56 minutami
Vánoční poleno
Slaninova.L. před 12 hodinami
Sváteční kakao
Kajkajak před 12 hodinami
Polévka ze zbylé čočky
Vaha 1972 před 13 hodinami
Bramborová pomazánka
Kamuna před 13 hodinami
Sýrová kolečka
zonoro před 15 hodinami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 17 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 18 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 19 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
mrkev,
pórek,
škrob,
omáčka sojová sladká,
omáčka sojová,
olej sezamový
Komentáře (4)
Lenka Škulinová:
Mně se líbí i Mišíkova Variace na renesanční téma
V komentu se oháníte rozumným člověkem, ale Homo sapiens jen trošku zběhlý ve vaření ví, že ČÍNA na rozpálené pánvi je otázka jednotek minut, v tomto případě zeleninu přidat jen co maso zbělá a celková tepelná úprava trvá do pěti minut
No a že je pak zelenina chrumkavá, tak to také patří k ČÍNĚ stejně jako to, že jídlo nemá pustit šťávu
Mám tu cosi podobného, snad vám to bude ku prospěchu
https://www.toprecepty.cz/recept/40128-cinska-kuch...