Vánoční losos se salátem

Ryby Doba přípravy: 20 minut 1 názor

Ryby Doba přípravy: 20 minut 1 názor

Suroviny 4 porce

4 větší lososové filety s kůží
koření na ryby
sůl
pepř
tymián
česnek
citrónová šťáva
olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Lososa z obou stran osolíme a opepříme, stranu bez kůže posypeme tymiánem, kořením na ryby, sušeným česnekem a pokapeme citrónovou šťávou.

  2. Lososa vložíme na alobal, dáme péct do předehřáté trouby na 180°C na cca 15 minut (dle výšky filetů). Podávala jsem s lehkým bramborovým salátem.

Komentáře k receptu Vánoční losos se salátem

  • Dajda Dajda

    Taky mám ráda takovou jednoduchou úpravu lososa - je to luxusní jídlo hotové natotata. Jen místo alobalu dávám pečící papír a troubu zapínám na grilování. ;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: recept na lososa recept na vánočního lososa