Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 497 kJ / 2 031 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,89 g |
Tuky | 154,91 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 526 mg |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 75,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněný vepřový bůček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BL1Q
Moje poznámka
Plněný vepřový bůček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BL1Q
Nejnovější recepty
Hruškové tiramisu
Přidáno před 2 hodinami
Veganský makovec
Přidáno před 3 hodinami
Marinovaná krkovička s argentinským kořením
Přidáno před 6 hodinami
Borůvkové nanuky
Přidáno před 7 hodinami
Borůvkové muffiny s bílou čokoládou
Přidáno před 8 hodinami
Kakaová cuketová buchta jako mini zákusek
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 1 hodinou
Placičky ze syrového květáku, slaniny a jogurtu
Blazulka před 2 hodinami
Gratinované brambory s česnekem
Cipinka před 3 hodinami
Zdravá cuketová polévka
EvaSeba před 3 hodinami
Noky s vajíčkem a slaninou
Palenka před 3 hodinami
Nadýchaná kefírová buchta s marmeládou a drobenkou
EvaSeba před 3 hodinami
Pečené krůtí stehno na majoránce
RaeRea před 3 hodinami
Těstovinový salát
RaeRea před 3 hodinami
Mini Pavlova
Kristina1 před 4 hodinami
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Monique76 před 4 hodinami
Tématické fráze:
nadívaný bůček kluci v akci,
bučková roláda kluci v akci,
nejlepší recept na vepřový bůček,
vepřový bůček akce,
nejlepši recepty na vepřovy buček,
kluci v akci bučkova roláda,
veprovy bucek,
roláda z bůčku kluci v akci,
pikantní bůček kluci v akci,
vepřový buček vitoša,
buckova kapsa,
vepřový bůček recepty,
plneny bocik,
nadívaný bůček,kluci v akci,
plnenej buček,
kluci v akci bucek,
búček,
nadivany bucek,
vepřový bůček s nádivkou,
veprovy bucek v akci
Suroviny:
bůček,
kmín celý,
sůl,
máslo,
rohlík,
strouhanka,
vejce,
mléko,
sůl,
nať petrželová
Komentáře (4)