Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 645 kJ / 1 588 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,04 g |
Tuky | 83,01 g |
Vláknina | 3,96 g |
Cholesterol | 509 mg |
Sodík | 2,71 g |
Sůl | 6,77 g |
Sacharidy | 171,01 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na strednom ohni na panvici opečieme slaninu tak, aby pustila tuk, prilejeme olivový olej a maslo.
Krok 2: Pridáme maso a pečieme do hneda.
Krok 3: Keď je maso takmer hotové, pridáme roztlačený cesnak. Dáme variť gnocchi.
Krok 4: Keď je maso hotové a cesnak začína hnednúť, pridáme gnocchi spolu s cca 20 ml vody, v ktorej sa varili.
Krok 5: Pridáme žĺtka, zamiešame a počkáme, kým budú mať krémovú konzistenciu. Potom primiešame parmezán. Dochutíme soľou a čiernym korením.
Zveřejněno 28. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Syté krémové gnocchi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yZwE
Moje poznámka
Syté krémové gnocchi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yZwE
Nejnovější recepty
Křupavé cuketové řízečky
Přidáno před 25 minutami
Cuketový wrap
Přidáno před 2 hodinami
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Švestkový džem
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno 16. 8. 2025 07:12:46
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno 16. 8. 2025 05:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí špízy
Vevik před 14 minutami
Mandlová bábovka s vaječným koňakem
NellaGW před 36 minutami
Hubník s anglickou slaninou
kacaba10 před 11 hodinami
Jednoduché Margot řezy
Petreli před 12 hodinami
Nekynuté šátečky
Bohunka37 před 12 hodinami
Litý kynutý koláč - hrníčkový, rychlý
majka-24 před 14 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Lucia81 před 14 hodinami
Slaný cuketový koláč
ihrdlick před 15 hodinami
Kuře na leču
Ivet88 před 15 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
Lelekovicero před 15 hodinami
Suroviny:
gnocchi,
olej olivový,
máslo,
slanina,
česnek,
žloutek,
parmazán,
pepř
Komentáře (1)