Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 645 kJ / 1 588 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,04 g |
Tuky | 83,01 g |
Vláknina | 3,96 g |
Cholesterol | 509 mg |
Sodík | 2,71 g |
Sůl | 6,77 g |
Sacharidy | 171,01 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na strednom ohni na panvici opečieme slaninu tak, aby pustila tuk, prilejeme olivový olej a maslo.
Krok 2: Pridáme maso a pečieme do hneda.
Krok 3: Keď je maso takmer hotové, pridáme roztlačený cesnak. Dáme variť gnocchi.
Krok 4: Keď je maso hotové a cesnak začína hnednúť, pridáme gnocchi spolu s cca 20 ml vody, v ktorej sa varili.
Krok 5: Pridáme žĺtka, zamiešame a počkáme, kým budú mať krémovú konzistenciu. Potom primiešame parmezán. Dochutíme soľou a čiernym korením.
Zveřejněno 28. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Syté krémové gnocchi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yZwE
Moje poznámka
Syté krémové gnocchi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yZwE
Nejnovější recepty
Houbičky nakyselo
Přidáno před 1 hodinou
Králičí ledvinky v rozmarýnovo-smetanové omáčce
Přidáno před 4 hodinami
Srnčí na víně s liškami
Přidáno před 5 hodinami
Frgál se švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Houbová játra s petrželkou
Přidáno 4. 10. 2025 10:23:02
Jednohubky s lososem a se španělskou sušenou šunkou
Přidáno 4. 10. 2025 08:06:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rýžový nákyp
BobBeesheq před 5 minutami
Rychlé muffiny s kousky čokolády
Dominaj před 6 minutami
České kynuté buchty
Kakoska před 18 minutami
Rohlíkové knedlíky
Zuzana61 před 25 minutami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Lida25 před 34 minutami
Mrkvové muffiny nebo koláč
Susanna před 50 minutami
Nafoukané trubičky
RadekMaly před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
JABR79 před 1 hodinou
Podzimní kotleta
Alamatej před 2 hodinami
Hlávkové zelí, mleté kuličky a brambory v jednom pekáčku
Fitulka před 2 hodinami
Suroviny:
gnocchi,
olej olivový,
máslo,
slanina,
česnek,
žloutek,
parmazán,
pepř
Komentáře (1)