Postup přípravy
Krok 1: Tresku nakrájíme na dílky, osolíme, opepříme a posypeme paprikou, opečeme z obou stran na oleji.
Krok 2: Bagetu nakrájíme a na sucho opečeme, potřeme česnekem a máslem, poklademe opečenou treskou a ozdobíme dresinkem a petrželkou.
Krok 3: Kysanou smetanu smícháme se solí, pepřem a prolisovaným česnekem.
Krok 4: Množství surovin neuvádím, záleží na tom, kolik porcí je třeba udělat.
Zveřejněno 30. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tousty s treskou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YjyM
Moje poznámka
Tousty s treskou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YjyM
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 27 minutami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 5 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 20 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 21 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 23 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno 18. 12. 2025 12:01:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 11 minutami
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 14 minutami
Rýžový nákyp
josef.ridic před 15 minutami
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 1 hodinou
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 3 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 4 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 5 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 5 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 13 hodinami
Suroviny:
treska,
pepř,
paprika sušená sladká,
olej,
bageta,
máslo,
česnek,
smetana kysaná,
pepř,
česnek,
petrželka
Komentáře (1)