Postup přípravy
Krok 1: Tresku nakrájíme na dílky, osolíme, opepříme a posypeme paprikou, opečeme z obou stran na oleji.
Krok 2: Bagetu nakrájíme a na sucho opečeme, potřeme česnekem a máslem, poklademe opečenou treskou a ozdobíme dresinkem a petrželkou.
Krok 3: Kysanou smetanu smícháme se solí, pepřem a prolisovaným česnekem.
Krok 4: Množství surovin neuvádím, záleží na tom, kolik porcí je třeba udělat.
Zveřejněno 30. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tousty s treskou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YjyM
Moje poznámka
Tousty s treskou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YjyM
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 7 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 8 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 8 hodinami
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 1 hodinou
Košíčky Izidor
zvon23 před 4 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 4 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 5 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 6 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 6 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 9 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 9 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 10 hodinami
Suroviny:
treska,
pepř,
paprika sušená sladká,
olej,
bageta,
máslo,
česnek,
smetana kysaná,
pepř,
česnek,
petrželka
Komentáře (1)