Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)

Hodnocení receptu je 4,9 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 155 min Doba přípravy: 140 min Doba tepelné úpravy: 15 min

155 min (140 min příprava + 15 min tepelná úprava)

10. 9. 2021 14:22

Suroviny pro 16 porcí

16 porcí

Nutriční hodnoty

Energie11 184 kJ / 2 673 kcal
Bílkoviny66,60 g
Tuky99,14 g
Vláknina16,12 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 185 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy370,56 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento a další moje recepty najdete na webu www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

8. 1. 2024 12:40

Marie Svarcova: děkuji, Maruško! :-* Škvarky v pečivu dělají divy :-D

Marie Svarcova Marie Svarcova

7. 1. 2024 10:19

:-)<3:yes::yes: nejlepší rohlíčky , máme je rádi :-K

Tonja

16. 10. 2023 14:36

Podle toho, jak se mi škvarky jeví sádelnaté či masové, dávám od 40 do 55 g škvarků. Při každém pečení posuzuji škvarky takto.

cathleen cathleen

16. 10. 2023 13:58

Tonja: děkuju :-K Nebude v té drti více sádla, než bývá v celých škvarcích? Jestli to není tímto...

Tonja

15. 10. 2023 23:44

Peču už po několikáté, teď dávám trochu méně sádla, dost ho pustí škvarky. Kupuji v řeznictví přímo škvarkovou drť. rohlíky jsou velmi dobré a doma oblíbené.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: voda, sádlo, škvarky, mouka hladká, cukr, sůl, pepř, droždí čerstvé

TopRecepty.cz

Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W52X