Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 589 kJ / 1 814 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,02 g |
Tuky | 108,87 g |
Vláknina | 23,79 g |
Cholesterol | 511 mg |
Sodík | 364 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 78,33 g |
Postup přípravy
Krok 1: V hrnci rozehřejte sádlo a orestujte na něm pokrájenou cibuli s přisypaným kmínem a mletou paprikou.
Krok 2: Přidejte maso a nechte ho zatáhnout. Pak přihoďte česnek, zaprašte moukou a osolte. Ještě pár minut restujte a přidejte papriku.
Krok 3: Zalijte polovinou vývaru, přidejte bobkové listy a duste cca půl hodiny.
Krok 4: Přidejte vymačkané zelí a přilijte zbylý vývar. Duste cca hodinu.
Krok 5: Vmíchejte smetanu pro zjemnění a nechte provařit. Následně osolte a opepřete.
Krok 6: Podávejte s houskovým knedlíkem nebo oblíbeným pečivem
Zveřejněno 17. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Segedínský guláš s Talašovým kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/op7K
Moje poznámka
Segedínský guláš s Talašovým kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/op7K
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 8 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 12 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 16 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 6 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 6 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 10 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 10 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 12 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 12 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 13 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 13 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 14 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
sádlo,
cibule,
česnek,
mouka hladká,
zelí bílé kysané,
paprika sušená sladká,
bobkový list,
kmín mletý,
vývar hovězí,
smetana ke šlehání,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (5)
Talašovo zelí? se dělá tady u nás za Slivotínkem a slyším o něm poprvé (což zajisté nic neznamená, že
Marie Svarcova:
No, zkuste to vzít jako reklamu na REGIONÁLNÍ POTRAVINU