Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kulajda z lišek, hřibů a růžovek

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 50 min

70 min (20 min příprava + 50 min tepelná úprava)

2. 12. 2021 13:22

Suroviny pro 8 porcí

8 porcí

Nutriční hodnoty

Energie11 130 kJ / 2 660 kcal
Bílkoviny72,88 g
Tuky107,00 g
Vláknina123,00 g
Cholesterol 319 mg
Sodík 213 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy289,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

S bramborami jsem si trochu pohrál pomocí carvingu, Vy to dělat nemusíte :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: houby, máslo, mouka hladká, brambory, smetana na vaření, smetana zakysaná, kopr, ocet, cukr, sůl, pepř, vejce

TopRecepty.cz

Kulajda z lišek, hřibů a růžovek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Erym