Kulajda z lišek, hřibů a růžovek
Suroviny pro 8 porcí
8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 11 130 kJ / 2 660 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,88 g |
Tuky | 107,00 g |
Vláknina | 123,00 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 213 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 289,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
S bramborami jsem si trochu pohrál pomocí carvingu, Vy to dělat nemusíte :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 1 hodinou
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 3 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 16 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 17 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 19 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Slané sýrové sušenky
okolobas uvařila před 1 hodinou
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 2 hodinami
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 13 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 13 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pomalu dušená kližka s česnekem, libečkem a majoránkou: Výraznou chuť masa zajistí správný postup přidávání ingrediencí
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky
Další recepty
Suroviny: houby, máslo, mouka hladká, brambory, smetana na vaření, smetana zakysaná, kopr, ocet, cukr, sůl, pepř, vejce
Kulajda z lišek, hřibů a růžovek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Erym
0 názorů