Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Berlínský řízek

Hodnocení receptu je 4,7 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 41 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 6 min

41 min (35 min příprava + 6 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 473 kJ /
2 264 kcal
Bílkoviny180,41 g
Tuky59,01 g
Vláknina18,66 g
Cholesterol 758 mg
Sodík 2,40 g
Sůl4,32 g
Sacharidy243,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso rozkrájíme na 4 stejně silné plátky. Naklepeme je a osolíme z obou stran. Krok 2: Hořčici smícháme s křenem a směsí potřeme řízky z jedné strany. , Krok 3: Pak je obalíme v trojobalu - mouka, vejce a strouhanka. Do hrnce dáme asi 4 cm oleje a rozehřejeme a vložíme řízky, opékáme dozlatova.

Zveřejněno 19. 12. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Berlínský řízek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/prqm

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Berlínský řízek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/prqm

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Anna Kocikova: Ano, pochutnali jsme si, je to pikantní. :-K

Kdysi to v TV připravoval Zdeněk Pohlreich a chutnalo nám to:-QOd té doby občas takto dělávám i kuřecí nebo kapří řízky.Také jsou moc dobré:-8

Suroviny:
kýta vepřová, sůl, hořčice kremžská, křen strouhaný, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu